Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στα Χανιά - Νέο αγώνα μέχρι τις κάλπες (vid)

Κρήτη
Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στα Χανιά - Νέο αγώνα μέχρι τις κάλπες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επικράτηση για πρώτη φορά της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πάντως ότι η μάχη δεν έχει κερδηθεί και κάλεσε τα στελέχη να προχωρήσουν σε μια νέα προσπάθεια. «Ναι, ξεκινάμε από μια πάρα πολύ καλή αφετηρία ,ναι, έχουμε αέρα στα πανιά μας, αλλά οι εκλογές είναι μπροστά μας .Έχουμε πει πολλές φορές, η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξαναγεμίσει» υπογράμμισε μεταξύ άλλων

Το πλάνο των επόμενων εβδομάδων μέχρι τις κάλπες της 25ης Ιουνίου καθόρισαν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Χανίων του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Μαρκουλάκης επανέλαβε προς όλους ,πως στόχος παραμένει η πρωτιά αλλά με αυξημένο ποσοστό, ενώ επιπλέον για την εκλογική περιφέρεια Χανίων τίθεται το στοίχημα η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει και τις τέσσερις έδρες.

Έχοντας λάβει το μήνυμα, τα στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές συνεχίζουν δυναμικά τον προεκλογικό τους αγώνα, με τον αέρα της νίκης, αλλά χωρίς να εφησυχάζουν. «Εμείς θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε δίπλα στους υποψηφίους βουλευτές μας ώστε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να είμαστε πάλι πρώτοι με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά» είπε ο κ. Μαρκουλάκης.

Την επικράτηση για πρώτη φορά της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πάντως ότι η μάχη δεν έχει κερδηθεί και κάλεσε τα στελέχη να προχωρήσουν σε μια νέα προσπάθεια. «Ναι, ξεκινάμε από μια πάρα πολύ καλή αφετηρία ,ναι, έχουμε αέρα στα πανιά μας, αλλά οι εκλογές είναι μπροστά μας .Έχουμε πει πολλές φορές, η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξαναγεμίσει» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Για μια νίκη που αποτελεί μεγάλη ευθύνη σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο, έκανε λόγο η υποψήφια βουλευτής κ. Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη. Όπως είπε «είναι ένα βάρος που μας αναλογεί, γιατί οι πολίτες περιμένουν ανταπόδοση, περιμένουν αποτελέσματα».

Ο στόχος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση για τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά, είναι διττός και τέθηκε ξεκάθαρα από τον αρχηγό της, στην πρόσφατη διήμερη περιοδεία του στο νησί. Προσδοκά να κερδίσει και τις τέσσερις βουλευτικές έδρες. Ο κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε τρίτος σε σταυρούς επεσήμανε προς τα στελέχη: Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία, για την οποία όλοι σας και όλοι μας θα είμαστε περήφανοι. Την πρωτιά στη ΝΔ την καταφέραμε , τώρα όμως είμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να έχει η ΝΔ τέσσερις βουλευτές.

Ο δε κ. Βασίλης Διγαλάκης σημείωσε πως «το μείζον είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να έχει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δρόμο που ξεκίνησε το 2019 για μια νέα Ελλάδα».

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά προέταξαν τον ξεκάθαρο πολιτικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα , την αξιοπιστία, την σταθερότητα και την ανάπτυξη, στοιχεία που θα επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τους πολίτες το διάστημα μέχρι τις εκλογές. Ο κ. Γιάννης Κασσελάκης, υποψήφιος βουλευτής στο νομό, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να πετύχει ισχυρή κοινβουλευτική πλειοψηφία και ευχήθηκε σε τοπικό επίπεδο το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο, που να μπουν στη Βουλή και οι συνυποψήφιοι του κ. Μαρκογιαννάκης και κ. Διγαλάκης.

Από την πλευρά της η κ. Χαρίκλεια Ντερμανάκη, υποψήφια βουλευτής του κόμματος στα Χανιά, είπε ότι «στις 25 Ιουνίου η κυβέρνηση μας πρέπει να είναι δυνατή , αποτελεσματική και αυτοδύναμη. Γιατί κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην ιστορία τα τελευταία χρόνια θα δει ότι ό,τι καλό, ό,τι αποτελεσματικό, το έχουν πετύχει αυτοδύναμες κυβερνήσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News