Μαλεβίζι: Αψηφώντας τη βροχή είπε το «ναι» – Νέο πρόσωπο στον συνδυασμό του Δημήτρη Πιτσικάκη

Κρήτη
Μαλεβίζι: Αψηφώντας τη βροχή είπε το «ναι» – Νέο πρόσωπο στον συνδυασμό του Δημήτρη Πιτσικάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παρά τις δύσκολες σημερινές καιρικές συνθήκες και αποφασισμένος να βοηθήσει την τοπική κοινωνία στο Μαλεβίζι, ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Δημήτρης Δακανάλης είπε το «ναι» στην πρόταση συνεργασίας του Δημήτρη Πιτσικάκη, προκειμένου να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ένα νέο μέλος καλωσορίζει στον πολιτικό συνδυασμό του που θα δώσει τη μάχη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Μαλεβίζι ο επικεφαλής της ομάδας Δημήτρης Πιτσικάκης. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Δακανάλη ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 προσφέροντας τη συνεργασία του στον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου Δημήτρη Πιτσικάκη.

Με αφορμή την προσχώρηση στην ομάδα του, ο πολιτικός συνδυασμός του κ. Πιτσικάκη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Μία ακόμη νέα υποψηφιότητα, με το καλημέρα στον πολιτικό συνδυασμό του υποψήφιου δήμαρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη.

Παρά τις δύσκολες σημερινές καιρικές συνθήκες και αποφασισμένος να βοηθήσει την τοπική κοινωνία στο Μαλεβίζι, ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Δημήτρης Δακανάλης του Κωνσταντίνου είπε το «ΝΑΙ» στην πρόταση συνεργασίας του Δημήτρη Πιτσικάκη, προκειμένου να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο Δημήτρης Δακανάλης του Κωνσταντίνου δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας εδώ και 23 χρόνια, με εκδηλώσεις για παιδιά σε ολόκληρη την Κρήτη. Είναι πρόεδρος στο «Σωματείο Πάρκων Αναψυχής Ελλάδας», δραστήριο ενεργό μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Αγίας Μαρίνας Μαλεβιζίου και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, Μαλεβιζίου.

Με αγάπη για τα παιδιά από σήμερα ο Δημήτρης Δακανάλης ανήκει στην ομάδα ευθύνης του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Πιτσικάκη.

Δημήτρη καλώς ήρθες…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News