Ηράκλειο: Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης των δύο νεαρών στη βάρκα - Αντιμέτωποι τώρα με καταλογισμό και κλοπή (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης των δύο νεαρών στη βάρκα - Αντιμέτωποι τώρα με καταλογισμό και κλοπή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε την στιγμή που το Λιμενικό εντοπίζει τους δύο νεαρούς που μπήκαν σε περιπέτειες παίρνοντας μία ξένη βάρκα από την Χερσόνησο για να κάνουν την βόλτα τους!

Είναι η στιγμή που το Λιμενικό Σώμα εντοπίζει ανοιχτά του αεροδρομίου Ηρακλείου τους δύο νεαρούς που μπήκαν σε περιπέτειες παίρνοντας μια ξένη βάρκα από τη Χερσόνησο για να κάνουν την τσάρκα τους!

Το Λιμενικό πλησιάζει και διαπιστώνει ότι είναι ζωντανοί ενώ οι ίδιοι μοιάζουν ατάραχοι περιμένοντας τους διασώστες να πλησιάσουν. Μάλιστα η πλάκα που έκαναν με τη βάρκα… έγινε και στόρι στο Instagram του ενός.

Οι δύο νεαροί ο ένας Έλληνας ο άλλος Σλοβένος έμπλεξαν όμως σε άγριες περιπέτειες αφού και κινδύνευσαν αλλά και γιατί βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη αφού νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της βάρκας είχε κάνει καταγγελία στο Α.Τ Χερσονήσου για κλοπή.

Αφενός αντιμετωπίζουν τώρα το αδίκημα της κλοπής και αφετέρου αναμένεται να τους καταλογιστούν τα έξοδα για την επιχείρηση διάσωσής τους που αναμένεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ αφού προκάλεσαν με την αμέλειά τους την κινητοποίηση του λιμενικού βγάζοντας σε νυχτερινή εκστρατεία θαλάσσης 5 σκάφη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News