Μεσαρά: Αγωνία για 40χρονη νηπιαγωγό - Πήγε στον οδοντίατρο και κατέληξε στην εντατική (vid)

Κρήτη
Μεσαρά: Αγωνία για 40χρονη νηπιαγωγό - Πήγε στον οδοντίατρο και κατέληξε στην εντατική (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με 40χρονη νηπιαγωγό - Από τον οδοντίατρο βρέθηκε διασωληνωμένη στην εντατική - Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί ψάχνουν να βρουν τι προκάλεσε την κατάρρευσή της

Δύσκολες ώρες για μία 40χρονη νηπιαγωγό, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο.

Ειδικότερα, η γυναίκα, που είχε πάει για εξαγωγή δοντιού, αμέσως μετά τη χορήγηση της ένεσης τοπικής αναισθησίας για να μουδιάσει, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διασωληνώθηκε.

Η γυναίκα υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το πρόβλημα στην υγεία της.

Πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή TLIVE στον Alpha, δεν φαίνεται να υπάρχει συσχετισμός της ένεσης που της χορηγήθηκε με το περιστατικό.

//--> //-->

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συναδερφό του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News