Με επιτυχία τα σεμινάρια του ΟΕΕ/ΤΑΚ για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

Κρήτη
Με επιτυχία τα σεμινάρια του ΟΕΕ/ΤΑΚ για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σεμινάριο αναφέρθηκαν όλες οι επικαιροποιημένες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν δύο σεμινάρια στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο της συνέχισης του προγράμματος, για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του ΟΕΕ και των λογιστών φοροτεχνικών, στις 29 & 30 Μαΐου, αντίστοιχα, με θέμα «Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων».

Εισηγητής των σεμιναρίων ήταν ο κ. Νασόπουλος Αντώνης – οικονομολόγος – φοροτεχνικός, εισηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Master» στο Ε.Κ.Π.Α & Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ με κατεύθυνση την «Εφαρμοσμένη Λογιστική & Ελεγκτική».

Στα σεμινάρια τα οποία απευθύνονταν σε ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές & οικονομολόγους, σε στελέχη Λογιστηρίων & Οικονομικών Διευθύνσεων, σε συμβούλους Επιχειρήσεων και σε Ορκωτούς Λογιστές, πραγματεύτηκε η φορολογία εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2022 και αναφέρθηκαν όλες οι επικαιροποιημένες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία.

Τέλος, δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη και στους λογιστές φοροτεχνικούς του Τμήματος να θέσουν ερωτήματα και να απαντηθούν απορίες που αφορούν στη φορολογία από τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Νασόπουλο Αντώνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News