Ηράκλειο: Νέοι χώροι παιχνιδιού με την αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών στην πόλη και την ενδοχώρα

Κρήτη
Ηράκλειο: Νέοι χώροι παιχνιδιού με την αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών στην πόλη και την ενδοχώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντικείμενο της σύμβασης που υπογράφηκε είναι η προμήθεια υλικών & εξοπλισμού για την αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών αρμοδιότητας του Δήμου Ηρακλείου, με σκοπό τη δημιουργία νέων χώρων παιχνιδιού και την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών

Σύμβαση για την αναβάθμιση 16 ακόμη παιδικών χαρών στην ενδοχώρα του δήμου Ηρακλείου υπέγραψαν την Τετάρτη 31 Μαΐου στη Λότζια οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη, παρουσία του αναδόχου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υλικών & εξοπλισμού για την αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών αρμοδιότητας του Δήμου Ηρακλείου, με σκοπό τη δημιουργία νέων χώρων παιχνιδιού και την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών. Η προμήθεια περιλαμβάνει εξοπλισμό παιδικών χαρών, φωτιστικά σώματα, επιστρώσεις δαπέδων και αστικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζεται η ευχάριστη και άνετη χρήση των παιδικών χώρων από τα παιδιά και τους εφήβους.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων τόνισε: « Με τη σύμβαση αυτή ολοκληρώνεται το παζλ της αναβάθμισης των παιδικών χαρών και των αθλητικών χώρων του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές πρόγραμμα, με το οποίο καταφέρνουμε να έχουμε σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές σχεδόν σε κάθε συνοικία της πόλης και πλέον και στους οικισμούς. Παράκληση να διαφυλάξουμε όλοι μαζί αυτούς τους χώρους».

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε από ίδιους πόρους, ύψους 1,2 εκατ., τη νέα αυτή σύμβαση η οποία προέκυψε από τη διαδικασία που διεκπεραίωσε το Τμήμα Διαγωνισμών και Προμηθειών της Οικονομικής Υπηρεσίας και θα υλοποιηθεί από την τεχνική υπηρεσία. Συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθεια δημιουργίας νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού».

Πρόκειται για την αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών αρμοδιότητας του Δήμου Ηρακλείου, και συγκεκριμένα:

  1. Παιδική χαρά Τσαγκαράκη
  2. Παιδική χαρά Άγιος Βλάσης
  3. Παιδική χαρά Καρκαδιώτισσα
  4. Παιδική χαρά πλατεία και νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία
  5. Παιδική χαρά Πρασσά
  6. Παιδική χαρά Σύλλαμος
  7. Παιδική χαρά Βασιλειές
  8. Παιδική χαρά Καζαντζίδη
  9. Παιδική χαρά Δαφνές
  10. Παιδική χαρά Χριστοδουλάκη
  11. Παιδική χαρά Σίβας
  12. Παιδική χαρά Αθάνατοι
  13. Παιδική χαρά Λοφούπολη
  14. Παιδική χαρά Κάτω Ασίτες
  15. Παιδική χαρά Καράβολας
  16. Νηπιαγωγείο Κάτω Ασίτες.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News