ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια, στην περιοχή του s.m.Φιλιππίδη, όπισθεν της εκκλησίας, και στην περιοχή της επιχείρησης Εργοδύναμη Α.Ε.

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στην περιοχή του s.m. INKA και της επιχείρησης ΚΑΡΝΗΣ Α.Ε. και στην λεωφ. Ελ. Βενιζέλου από την οδό Δασκαλογιάννη μέχρι την οδό Βιτσέντζου Κορνάρου μετά παρόδων και στις οδούς Αστιγγάκη, Πετεινάκη, Πομπουδάκη, Μάχης Κρήτης και Δημητρίου.                                

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στη Σταλίδα νότια του οικισμού, πλησίον του κόμβου της εθνικής οδού, στην περιοχή της οικίας Κισαμιτάκη. Στο χωριό Μοχός και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια του χωριού.

Από 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου - ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ. Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ. Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ. Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου και στην οδό Γαύδου.Στην περιοχή Τρεις Βαγιές, στις οδούς Ζεύξιδος, Αμπέλλου, Ροδαριάς, Αλευρά Γ., Μύρωνος, Ευφρονίου, Εζηκία, Παμφίλου, Παρασίου, Πολυγνώτου, Κρησίλα και Ηλίου Ηλία.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Πικράκη στην οδό Μ.Κατράκη στη Φοινικιά, του Δασικού φοιτωρίου στην οδό Παν. Μαλεβή, γηπέδου ποδοσφαίρου LIDO και του αγροκτήματος των ΑΤΕΙ.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή του ξενοδοχείου Καπετανάκη και του ξενοδοχείου Δανέλη. Στην οδό Πασιφάης μετά παρόδων.                              

Από 1:00 μ.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Στο Δ. Ηρακλείου, στον Αγ. Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, των επιχειρήσεων Break time, φούρνου Ριτσατάκη, επιχ. Τζαγκαράκη, επιχ.STAMA, Δροσουλάκη, συνεργείο Φραγκιαδουλάκη κια Χρυσοφάκη, και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό σχολείο. Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Χωστού έως το ζαχαροπλαστείο Κανάρια.

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Μασταμπά, στην οδό Ιερολοχιτών από την λεωφ. Ανδρ. Παπανδρέου μέχρι την οδό Γεωργ. Σκουλά.

Από 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, στην περιοχή Επανωσήφης, στη θέση Ρεμάμπελα και στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Επανωσήφη και της επιχέιρησης Κομποστοποίησης του Δ.Αρχανών - Αστερουσίων.  

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στα Καλέσσα στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη, των οικιών Λεμπιδάκη και Παλαμιανάκη. Στο δρόμο προς Κορυσώνα στην περιοχή της επιχείρησης Παλαμιανάκη και στα χωριά Κορφές, Άνω & Κάτω Λουτράκι, Μονή, Κεραμούτσι, Καμάρι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Στα Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Καμπάνι, Καλαθάς, Χωραφάκια, Τερσανάς, Σταυρός.  

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 9:00 π.μ. στον Δήμο Σητείας, στις περιοχές Αεροπορίας, Ζήρος, Μάρε, Χαμαιτούλο, Καλό Χωριό.

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στις περιοχές Ετιά, Αρμένοι, Απίδια, Χάνδρας.

Από 3:00 μ.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στις περιοχές Αεροπορία, Ζήρος, Μάρε, Χαμαιτούλο, Καλό Χωριό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News