«Φίλιος Ζευς» για την αγνοούμενη Ελένη: «Όταν το τέλος είναι καλό…»

Κρήτη
«Φίλιος Ζευς» για την αγνοούμενη Ελένη: «Όταν το τέλος είναι καλό…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική Ομάδα «Φίλιος Ζευς» για την αγνοούμενη Ειρήνη: Όταν το τέλος είναι καλό…

Στην παρακάτω ανακοίνωση προέβη η Εθελοντική Ομάδα «Φίλιος Ζευς» που συνέδραμε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης Ελένης Πρινιωτάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκε από την περασμένη Κυριακή, 28 Μαΐου και εντοπίστηκε σήμερα, Τετάρτη, 31 Μαΐου.

Ειδικότερα, τα μέλη της ομάδας αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Με 15 εθελοντές, όχημα και ειδικό εξοπλισμό, η εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της αστυνομίας για συνδρομή στην αναζήτηση της 48χρονης αγνοούμενης Ελένης Πρινιωτάκη, από την Κυριακή 28 Μαΐου.

Οι εθελοντές μας, σε άψογη συνεργασία με τους κρατικούς φορείς, σάρωσαν όλες αυτές τις μέρες την ευρύτερη περιοχή του Βαθυπέτρου στις Αρχάνες, εξετάζοντας κάθε πιθανό σημείο σε αρκετά μεγάλη έκταση, σε δύσβατους γκρεμνούς, σε πηγάδια, ακόμα και στο Χαλαυριανό φράγμα.

Η αγωνία της οικογένειας και των αρχών έγινε και δικιά μας αγωνία και με αμείωτο ρυθμό ψάχναμε μέχρι και σήμερα Τετάρτη. Η ομάδα μας, το μεσημέρι, έγινε αποδέκτης πληροφορίας από πολίτη των Αρχανών, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος είχε δει μια γυναίκα με μαύρα ρούχα, να κάθεται κοντά σε θάμνο, σε δύσβατη περιοχή κοντά στο Βαθύπετρο. Αμέσως ενημερώσαμε τις αρχές και ακολουθώντας τις οδηγίες του πολίτη φτάσαμε στην περιοχή, όπου διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας χαρά ότι πρόκειται για την αγνοούμενη. Με τη συνδρομή των εθελοντών μας και της 3ης ΕΜΑΚ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, όπου συναντήθηκε με την οικογένειά της.

Ευχαριστούμε θερμά τους κρατικούς φορείς για την άψογη για άλλη μια φορά συνεργασία αλλά και τον πολίτη των Αρχανών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά για την κα Ειρήνη Πρινιωτάκη και την οικογένειά της! Και όταν το τέλος είναι καλό, η κούραση χάνεται και η ικανοποίηση των εθελοντών μας είναι μεγάλη!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News