Μεσαρά: Συμμορία «πιτσιρικάδων» εισέβαλε στο σπίτι Πακιστανών και τους λήστεψε - Χειροπέδες σε δύο

Κρήτη
Μεσαρά: Συμμορία «πιτσιρικάδων» εισέβαλε στο σπίτι Πακιστανών και τους λήστεψε - Χειροπέδες σε δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Τυμπάκι της Μεσαράς, όπου διαμένουν οι παθόντες πακιστανικής καταγωγής

Ληστεία σε βάρος δύο μεταναστών σημειώθηκε χθες Τρίτη 30/5 στη Μεσαρά με δράστες νεαρά άτομα -διαφόρων εθνικοτήτων- τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στο Τυμπάκι της Μεσαράς, όπου διαμένουν οι παθόντες πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνολικά 9 νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών εισέβαλαν στο χώρο όπου βρίσκονταν οι δύο Πακιστανοί και με την απειλή ξύλων κι ενός μαχαιριού, τους άρπαξαν χρήματα και όχι μόνο.

Ειδικότερα, οι δράστες ελληνικής, αλβανικής και βουλγαρικής εθνικότητας οι οποίοι φέρονται να φορούσαν κουκούλες, έπιασαν εξ απήνης τους Πακιστανούς, από τους οποίους άρπαξαν 900 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ένας από τους παθόντες απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη των δραστών και να συλλάβει τελικά δύο εκ των φερόμενων δραστών.

Πρόκειται για έναν Αλβανό κι έναν Βούλγαρο.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 31/5 στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ληστείας από κοινού (κακούργημα) και σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Πέμπτη 1/6.

Μέχρι τότε θα κρατούνται.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει και τους υπόλοιπους νεαρούς που φέρονται να συμμετείχαν στη ληστεία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News