Στην Κίσσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές θα έρθουμε ξανά να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη (pics, vid)

Κρήτη
Στην Κίσσαμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές θα έρθουμε ξανά να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία «αντίστοιχη-γιατί όχι και μεγαλύτερη- με αυτή την οποία είχαμε την περασμένη τετραετία», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι η σταθερή κυβέρνηση σήμερα είναι προϋπόθεση ευημερίας για την ελληνική κοινωνία και για αυτό το λόγο δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που παρείχαν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στο πρόσωπό του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην Κρήτη (31/5) και πιο συγκεκριμένα στις περιφερειακές ενότητες Ρεθύμνου και Χανίων, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην Πλατεία Τζανακάκη, στην Κίσσαμο Χανίων.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία «αντίστοιχη-γιατί όχι και μεγαλύτερη- με αυτή την οποία είχαμε την περασμένη τετραετία», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι η σταθερή κυβέρνηση σήμερα είναι προϋπόθεση ευημερίας για την ελληνική κοινωνία και για αυτό το λόγο δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. «Πρέπει να επανεπιβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα, αυτό μας υποχρεώνει όμως όχι να είμαστε αλαζόνες και να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα, το αντίθετο: να είμαστε ακόμα πιο ταπεινοί και να έχουμε την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας ο κρητικός λαός», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα σας ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο την αγάπη που μου δίνετε. Και ναι χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή. Σ' αυτούς που λένε για παντοδυναμία της ΝΔ, απαντάμε πως παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός κι αν το αποφασίσει εκείνος, θα είμαστε παντοδύναμοι. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Να ανανεώσουμε τη συνάντηση μας μετά τις εκλογές που θα έρθουμε να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Θέρισο.

Δείτε εικόνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News