Στο Πάνορμο Ρεθύμνου η διανυκτέρευση του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τα κρητικά πιάτα που ετοίμασαν οι σεφ (pics)

Κρήτη
Στο Πάνορμο Ρεθύμνου η διανυκτέρευση του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τα κρητικά πιάτα που ετοίμασαν οι σεφ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φημίζεται για την φιλοξενία του, καθώς και για την εξαιρετική του γαστρονομία, για την Κρητική κουζίνα του, ικανοποιώντας τους πελάτες του με μία διαφορετική ματιά σε όλα τα πιάτα του

Στο Πάνορμο Ρεθύμνου έχει οριστεί η διανυκτέρευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνοδών του μετά το δύσκολο road trip σε Λασίθι και Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της 30ης Μαΐου 2023

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη κλειστεί τα δωμάτια στο ξενοδοχείο The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton στο Πάνορμο. Συνολικά έχουν κλειστεί περίπου 20 δωμάτια ενώ θα απολαύσουν την υπέροχη δημιουργική κρητική κουζίνα του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φημίζεται για την φιλοξενία του, καθώς και για την εξαιρετική του γαστρονομία, για την Κρητική κουζίνα του, ικανοποιώντας τους πελάτες του με μία διαφορετική ματιά σε όλα τα πιάτα του.

Οι σεφ διαχρονικά για τους υψηλούς προσκεκλημένους ετοιμάζουν τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις.

Μέσα στα πιάτα που φημίζονται είναι και αυτά με τους κρητικούς βολβούς, η μελιτζανοσαλάτα και άλλες κρητικές συνταγές, τις οποίες θα γευτεί το πολυάριθμο κλιμάκιο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πιάτα τα οποία, θα συνοδευτούν από τα υπέροχα κρητικά κρασιά από το κελάρι του ξενοδοχείου.

Η ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Τρούλη που δραστηριοποιείται στον τουρισμό της Κρήτης αποτελεί εγγύηση για τη διαμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News