Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη (pics, vid)

Κρήτη
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα σκοτεινή και διχασμένη - Ποτέ ξανά κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα

Στις εκλογές του Μαΐου ηττήθηκαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα σκοτεινή και διχασμένη, Αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και τα παραμύθια που απορρίψαμε» τόνισε απόψε σε ομιλκία στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος της ΝΔ   Κυριάκος Μητσοτάκης. και πρόσθεσε: «Τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός. Ποτέ ξανά κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα. Όλα τους φταίνε εκτός από τους ίδιους».

Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ΝΔ επειδή όπως είπε έκαναν το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη γαλάζια.

«Ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες και τον τόπο μου τα Χανιά με 21 μονάδες διαφορά» είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από εκεί πάνω που βρίσκεται σήμερα θα χαμογελά».

Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη και φωτεινή και όχι αυτοί που την θέλουν διχασμένη είπε επίσης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ανέμενε αυτή τη διαφορά.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επίσης στην ομιλία του: «Η Ελλάδα έγινε και θα παραμείνει μπλε και στις εκλογές του Ιουνίου. Η ΝΔ ήταν πρώτη στις λαϊκές συνοικίες και τους νέους. Η νίκη μας όμως είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου. Τότε θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Στην χώρα μας δεν υπάρχει άλλη πρόταση εξουσίας. Μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διακυβέρνησης. Πρέπει λοιπόν το βράδυ των εκλογών να έχουμε γεμίσει τις κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Επιμένω στην ανάγκη για ισχυρή κυβέρνηση. Είμαστε πλέον έτοιμοι την επόμενη των εκλογών να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε ορος όφελος όλων σας. Στις 25 Ιουνίου πάμε να πανηγυρίσουμε για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα. νωρίς νωρίς στις κάλπες. Η νεολαία πρώτα να ψηφίσει και μετά να πάει για μπάνιο.

Στον Μοχό

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν νωρίτερα, πολίτες στον κ. Μητσοτάκη στον Μοχό του Δήμου Χερσονήσου. 

Υπενθυμίζεται ότι έφτασε  στην Κρήτη σήμερα, και λίγο πριν τις 12.30 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης, έφτασε στη Σητεία, καθώς ήταν ο πρώτος σταθμός, της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. Αμέσως μετά επισκέφτηκε τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο. 

Κατά την άφιξή του στο λιμάνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μαντινάδες από συγκεντρωμένους. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News