Χερρονάσιος Σχολή: Γιόρτασαν την Αγία Υπομονή, προστάτιδα του εκπαιδευτηρίου

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Γιόρτασαν την Αγία Υπομονή, προστάτιδα του εκπαιδευτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγία Υπομονή, που αποτελεί προστάτιδα του εκπαιδευτηρίου, εγκαινιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κι από τότε μικροί και μεγάλοι το επισκέπτονται προκειμένου να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν

Σήμερα 29 Μαΐου 2023, το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» πραγματοποίησε λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Υπομονής, στον προαύλιο χώρο του εκπαιδευτηρίου, με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας.

Η Αγία Υπομονή, που αποτελεί προστάτιδα του εκπαιδευτηρίου, εγκαινιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κι από τότε μικροί και μεγάλοι το επισκέπτονται προκειμένου να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν.

Έτσι και σήμερα, μαθητές του σχολείου με τους γονείς τους, καθώς επίσης κι εκπαιδευτικοί, παρακολούθησαν με κατάνυξη τη λειτουργία και γιόρτασαν την προστάτιδα του σχολείου. Το εκκλησάκι, που αποτελεί καταφύγιο για μικρούς και μεγάλους που κάθε τόσο το επισκέπτονται , ανάβουν ένα κερί και προσεύχονται.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη σημερινή ημέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κύριος Δοξαστάκης Ζαχαρίας, ο δήμαρχος Χερσονήσου, κύριος Σέγκος  Ιωάννης καθώς επίσης και ιερείς των ενοριών του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News