Αγωνία για τον σύζυγο της αγνοούμενης στις Αρχάνες - Συνεχίζονται οι έρευνες με σκύλο και drone (pics)

Κρήτη
Αγωνία για τον σύζυγο της αγνοούμενης στις Αρχάνες - Συνεχίζονται οι έρευνες με σκύλο και drone (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη «μάχη» για τον εντοπισμό της 48χρονης ρίχτηκε ειδικό drone, αλλά και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ονόματι «Άρτεμις»

Κορυφώνεται η αγωνία των οικείων της 48χρονης Ελένης Πρινιωτάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή των Αρχανών Ηρακλείου. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 48χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε από το Βαθύπετρο Αρχανών.

Ειδικότερα, η γυναίκα φέρεται να έφυγε από την αποθήκη αγροικίας, όπου βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της και τη 12χρονη κόρη τους, προκειμένου να μαζέψει σαλιγκάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη έφυγε από την αγροικία περίπου στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν μία ώρα μετά εκείνη παρέμενε άφαντη, ο σύζυγός της άρχισε να ανησυχεί και ενημέρωσε τις Αρχές.

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει ξεκινήσει ένας «αγώνας» δρόμου για τον εντοπισμό της 48χρονης Ελένης, η οποία ακόμη δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου, με δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Στη «μάχη» για τον εντοπισμό της 48χρονης ρίχτηκε ειδικό drone, αλλά και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ονόματι «Άρτεμις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News