Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της μικρής Ρεγγίνας - «Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της αυτό με παρηγορεί», λέει η μητέρας της (vid)

Κρήτη
Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της μικρής Ρεγγίνας - «Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της αυτό με παρηγορεί», λέει η μητέρας της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σκιά του πένθους έστειλαν το μήνυμα της συνέχειας και της συνέπειας - Στοίχημα για την οικογένεια της μικρής Ρεγγίνας ένας χώρος αναψυχής για ΑμεΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο στη μνήμη της μικρής Ρεγγίνας. Ένα κορίτσι με τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στις 20 Απριλίου συμβολίζοντας όμως της δύναμη καθώς  πολλές φορές έβγαινε νικήτρια στις δύσκολες στιγμές στη εντατική με την μικρή να εκπέμπει φως ακόμη και στο βλέμμα της αλλά και επιμονή για την ίδια την ζωή.

«Δεν την βλέπαμε ως ένα άνθρωπο με προβλήματα, την βλέπαμε ως έναν άνθρωπο μου μας έδινε πράγματα που δεν τα είχαμε μέχρι τότε. Δεν κινούνταν η Ρεγγίνα αλλά κινούσε τον κόσμο γύρω της», αναφέρει η μητέρα της μικρής μιλώντας στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV.

Έφυγε ήρεμα και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της σε ένα δωμάτιο λουσμένο στο φως με την ξαφνική απώλειά της να συγκλονίζει την οικογένειά της, τους φίλους και όλους όσους την γνώριζαν.

Εθελοντές προσέφεραν το αίμα τους στέλνοντας το μήνυμα της ελπίδας. Τα δικά της μηνύματα ζωής στέλνει η μητέρα της μικρής Ρεγγίνας, η οποία πλέον έχει βάλει στόχος ζωής τη δημιουργία ενός κατάλληλου χώρου αναψυχής για παιδία με αναπηρία, ένα χώρο που θα προσφέρει χαρά στα παιδιά, όπως άλλωστε τους αξίζει και δικαιούνται.

Φορείς και πολίτες αγκάλιασαν διαδικτυακά το αίτημα αυτό και προς την κατεύθυνση αυτή συλλέγονται υπογραφές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News