ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 27 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 27 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο, 27 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Ρέθυμνο καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Θέρισσο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Καραμανλή και στις οδούς Λεβήνου από την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου έως την οδό Ματάλλων, Ματάλλων από την οδό Διον.Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου, Διν. Φραγκιαδάκη από την οδό Δραμουντάνη έως την οδό Ματάλων, Δραμουντάνη από την οδό Λεβήνου έως την οδό Δ. Φραγκιαδάκη, Λισού από την οδό Λεβήνου έως της εργατικές κατοικίες Καραμανλή, και στις οδούς Διογένους, Αριστίππου, Βιζυινού.               

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Βιάννου, στα χωριά Περβόλα, Χόνδος, Καψάλοι, Κερατόκαμπος, και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.        

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Βιάννου, στον οικισμό Αγ. Μονής στις κεραίες κιν. τηλεφ. Cosmote και γεώτρησης ΤΟΕΒ Βιάννου.

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα, στην περιοχή μετά το Agapi beach, στην οδό Καλύμνου (όπισθεν πρώην club Budda) και στην περιοχή του εργοταξίου Μαυράκη.                   

Από 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Μασταμά, στην οδό Ηρακλή από το Νο30 μέχρι το Νο60, στην περιοχή του εργοταξίου Γκέο.

Στο Ρέθυμνο

Από 7:45 π.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Καλονύχτης, Παλαίλημνος.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News