Κρήτη: Δύο συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και κοκαΐνη

Κρήτη
Κρήτη: Δύο συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και κοκαΐνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις σε Άγιο Νικόλαο και Χανιά

Συνελήφθη, την Πέμπτη 25 Μαΐου, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, 43χρονος άνδρας από την Αλβανία, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 64 πακέτα τσιγάρα και 4 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Παράλληλα κατά της βραδινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου, 24χρονος άνδρας από τη Συρία, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, χθες (25.05.2023) το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο αφού εντοπίστηκε ο αλλοδαπός να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 γραμμαρίων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News