Δήμος Ρεθύμνου: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Κρήτη
Δήμος Ρεθύμνου: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών  Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ενημερώνουν με ανακοίνωση τους δικαιούχους του προγράμματος  ΤΕΒΑ  του Δήμου Ρεθύμνης ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, οπωροκηπευτικών και ειδών ατομικής υγιεινής, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, κατά το χρονικό διάστημα   από  τις 9:30 το πρωί  έως τη 1:00 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά).

Επίσης, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, κατά το χρονικό διάστημα   από  τις 9:30 το πρωί  έως τη 12:00  το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά ), θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή των προϊόντων που έχουν περισσέψει , εξαιτίας περιορισμένου χώρου στο σημείο αποθήκευσης των αποθεμάτων.

Για πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ . 28310 50740 (εσωτ.13).

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής. 

  • Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν για το παντοπωλείο είναι: φέτα, ζυμαρικά, ζάχαρη, ρύζι, γάλα εβαπορέ.
  • Τα προϊόντα ΒΥΣ που θα διανεμηθούν είναι: καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, χαρτί υγείας, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου.
  • Τα οπωροκηπευτικά που θα διανεμηθούν είναι: μήλα, πατάτες, πορτοκάλια.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News