Ηράκλειο: Αγανακτισμένος πολίτης για το κακό χάλι στους δρόμους - «Πάω στο εξωτερικό μπας και δω πολιτισμό στην πράξη» (pics)

Κρήτη
Ηράκλειο: Αγανακτισμένος πολίτης για το κακό χάλι στους δρόμους - «Πάω στο εξωτερικό μπας και δω πολιτισμό στην πράξη» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«O τουρισμός μας μάρανε… Πραγματικά αν υπάρχει δημοτική Αρχή να παραιτηθούν χθες», λέει με αγανάκτηση πολίτης που διαμαρτύρεται για την δραματική κατάσταση στην πόλη

Αγανακτούν καθημερινά οι πολίτες με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι του Ηρακλείου, καθώς όπου και να στρέψουν το βλέμμα τους θα αντικρίσουν είτε κάδους τίγκα από σκουπίδια, είτε δρόμους επικίνδυνους που έχουν στύψει από λάδια κ.λπ. είτε πεζοδρόμια - όπου υπάρχουν - σπασμένα, είτε το... γνωστό πλέον κυκλοφοριακό.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, και ενώ πλέον έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διπλοπαρκαρισμένα ή αυτοκίνητα που «καβαντζώνουν» ολόκληρα πεζοδρόμια, τελευταία μας προέκυψε μεγάλο πρόβλημα και για την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Καράτζη (πρώην Μαυσώλου), λόγω έργων που γίνονται στην περιοχή.

Για όλα τα παραπάνω γράφει στην επιστολή που έστειλε στο neakriti.gr πολίτης, ο οποίος, όπως λέει, ταξιδεύει σε λίγο καιρό στο εξωτερικό όπου θα αντικρίσει εικόνες πραγματικού πολιτισμού και όχι τέτοιες όπως στις φωτογραφίες που ο ίδιος μας έστειλε.

Διαβάστε τι γράφει ο αγανακτισμένος πολίτης, ο οποίος απευθύνεται στη δημοτική Αρχή λέγοντας ότι οι εκεί αρμόδιοι πρέπει να παραιτηθούν, και δείτε τις ενδεικτικές ομολογουμένως φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί στο Ηράκλειο:

«O τουρισμός μας μάρανε… Πραγματικά αν υπάρχει δημοτική Αρχή να παραιτηθούν χθες. Το ότι δεν μπορεί να σεβαστεί τον πολίτη της το έχουμε καταλάβει. Kαι να μην είμαστε πρόβατα, πρέπει και η δικαιοσύνη να πάρει μέρος στις καθημερινές καταγγελίες πολιτών αφού ΔΕΝ υπάρχει δημοτική αρχή. Ο κ. εισαγγελέας δεν μπορεί να παρέμβει είτε για τα σκουπίδια είτε για τα πεζοδρόμια είτε για την Καράτζη;

Πραγματικά η μόνη φωνή μας είστε εσείς τα μέσα αλλά φωνή βοώντος όπως βλέπουμε σε όλα. Ευτυχώς τέλη Ιουνίου πάω για σπουδές στο εξωτερικό μπας και δω από πολιτισμό στην πράξη. Οπότε η ευθύνη για το ποιοι διαχειρίζονται τη ζωή και την καθημερινότητά μας την έχουμε μόνο εμείς.

Να το δούμε στις εκλογές είτε βουλευτικές είτε δημοτικές. Μετά είναι αργά. Μόνο άμα γίνει κανένα ατύχημα-δυστύχημα ιδρώνουν αφτιά».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News