Έγκλημα στην Αρχοντική: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου - Απομακρύνεται το σενάριο βεντέτας

Κρήτη
Έγκλημα στην Αρχοντική: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου - Απομακρύνεται το σενάριο βεντέτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις έρευνες των αρχών, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο η δολοφονία του 46χρονου να αποτελεί «κρίκο» της βεντέτας, η οποία μετράει συνολικά 6 νεκρούς

Αποδυναμώνεται το σενάριο της βεντέτας, πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου. Οι αστυνομικές αρχές βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα είχε ποινικό παρελθόν και ερευνούν τις δοσοληψίες του με ανθρώπους της νύχτας.

Την «άκρη του νήματος» προσπαθεί να βρει η Ασφάλεια Ρεθύμνου που ερευνά για τα κίνητρα και τους δράστες της δολοφονίας του 46χρονου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο το θύμα να είχε ανοικτές διαφορές και δοσοληψίες.

//--> //-->

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του, η οποία τον αναζητούσε, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωματόδρομο που οδηγούσε στα χωράφια του. Δυο αδέλφια του είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο, θύματα βεντέτας ανάμεσα σε μέλη τριών οικογενειών, η οποία είχε αρχίσει από το 1994.

Ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο 46χρονο και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με καραμπίνα στο κεφάλι, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Είχε απασχολήσει τις αρχές για πληθώρα ποινικών αδικημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, καταπατήσεις εκτάσεων.

«Το θύμα είχε ζήσει τραγικά γεγονότα που τον «σημάδεψαν» και καθόρισαν τη συμπεριφορά του. Είναι καιρός να σταματήσουν πια τα καπετανιλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Από τις έρευνες των αρχών, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο η δολοφονία του 46χρονου να αποτελεί «κρίκο» της βεντέτας, η οποία μετράει συνολικά 6 νεκρούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News