Κρήτη: Αγωνία για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Κρήτη
Κρήτη: Αγωνία για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του μικρού παιδιού - Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε βαρύτατα όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το 4x4 αγροτικό αυτοκίνητό του, χτυπώντας άθελά του το μοναχοπαίδι του

“Μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του, στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων, πριν από λίγα 24ωρα. Σύμφωνα με το neakriti.gr και όπως μετέδωσε χθες Πέμπτη 18 Μαΐου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, παρέμενε και τη χθεσινή ημέρα σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, το κοριτσάκι είχε αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη.

Στο μεταξύ, σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του μικρού παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε βαρύτατα όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το 4x4 αγροτικό αυτοκίνητό του, χτυπώντας άθελά του το μοναχοπαίδι του. Μετά το περιστατικό, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κι εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της μικρής, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ, στη ΜΕΘ Παίδων του οποίου εισήχθη.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά το περιστατικό, ο 48χρονος πατέρας του παιδιού συνελήφθη, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή. Ο 48χρονος μαζί με τη μητέρα του παιδιού (η οποία είναι έγκυος) βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, έχοντας πάντως στο πλευρό τους στενά συγγενικά τους πρόσωπα, που κάνουν ό,τι μπορούν για να συμπαρασταθούν στην αγωνία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News