Στιγμές τρόμου στον ΒΟΑΚ: Γάντζος γερανού χτύπησε λεωφορείο - Το τζάμι έσπασε μια ανάσα από γυναίκα που κρατούσε μωρό (vid)

Κρήτη
Στιγμές τρόμου στον ΒΟΑΚ: Γάντζος γερανού χτύπησε λεωφορείο - Το τζάμι έσπασε μια ανάσα από γυναίκα που κρατούσε μωρό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από τύχη, καθώς σε περίπτωση που ο γάντζος “προσγειωνόταν” λίγα εκατοστά χαμηλότερα, πιθανώς θα τραυμάτιζε επιβαίνοντες

Εφιαλτικές στιγμές έμελλε να βιώσουν ανυποψίαστοι τουρίστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μικρό τουριστικό λεωφορείο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, γάντζος από... γερανό χτύπησε το πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου, με συνέπεια να επικρατήσουν σκηνές πανικού μεταξύ των επιβαινόντων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που το όχημα κινείτο επί του ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, λίγο πριν τη Λυγαριά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες αντιστήριξης του δρόμου και, σύμφωνα με επαγγελματίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από τύχη, καθώς σε περίπτωση που ο γάντζος “προσγειωνόταν” λίγα εκατοστά χαμηλότερα, πιθανώς θα τραυμάτιζε επιβαίνοντες.

Η μεγαλύτερη αναστάτωση προκλήθηκε, εξάλλου, σε μια τουρίστρια, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της, και η οποία βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου έσπασε το τζάμι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News