Ατύχημα με 2,5 κοριτσάκι: Αγωνία για το μικρό αγγελούδι που δίνει μάχη για τη ζωή του - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία (vid)

Κρήτη
Ατύχημα με 2,5 κοριτσάκι: Αγωνία για το μικρό αγγελούδι που δίνει μάχη για τη ζωή του - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης αναφερόμενος το πρωί στην πορεία του δυόμιση ετών παιδιού, σημείωσε ότι με απόφαση των γιατρών έγινε μείωση της δόσης φαρμάκων που του χορηγήθηκαν και έδειξε να ανταποκρίνεται. Πλην όμως η κατάσταση του είναι σταθερά βαριά. «Το σαρανταοκτάωρο είναι κρίσιμο» σημείωσε ο κ. Χαλκιαδάκης

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται κάθε ώρα που περνά για το δυόμιση ετών κοριτσάκι, που το πρωί της Τρίτης παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του σε χωριό της Κισσάμου, τη στιγμή που έκανε όπισθεν. Το μικρό αγγελούδι, νοσηλεύεται για δεύτερο εικοσιτετράωρο διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του, βρίσκονται στο ΠΑΓΝΗ προσευχόμενοι για ένα θαύμα.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης αναφερόμενος το πρωί στην πορεία του δυόμιση ετών παιδιού, σημείωσε ότι με απόφαση των γιατρών έγινε μείωση της δόσης φαρμάκων που του χορηγήθηκαν και έδειξε να ανταποκρίνεται. Πλην όμως η κατάσταση του είναι σταθερά βαριά. «Το σαρανταοκτάωρο είναι κρίσιμο» σημείωσε ο κ. Χαλκιαδάκης. 

Διαβάστε επίσης ⇒ Χανιά: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι - Καταθέτει σήμερα ο πατέρας

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης από το απίστευτο ατύχημα ενώ στην Κίσσαμο κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του μικρού κοριτσιού. Κάτοικοι του Καστελίου μιλούν για μια «κακιά στιγμή» και για ένα «αδιανόητο ατύχημα που κανένας άνθρωπος δεν έχει τη δύναμη να αντέξει». Σημείωναν ωστόσο ότι οι κάτοικοι του χωριού στο οποίοι κατοικεί το ζευγάρι, θα τους συμπαρασταθούν, απαλύνοντας όσο το δυνατόν τον πόνο τους. 

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κισσάμου παραμένει σοκαρισμένο από το απίστευτο περιστατικό και τις δύσκολες στιγμές με τους γονείς του κοριτσιού σε κατάσταση αλλοφροσύνης, να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα.Οι ίδιοι εξάλλου ήταν εκείνοι που μετέφεραν αιμόφυρτο το μικρό τους κοριτσάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, από όπου συνοδεία δύο παιδιάτρων και του διευθυντή του Κέντρου Υγείας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων κι από εκεί στο ΠΑΓΝΗ.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού  που κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, μαζί με τον 48χρονο προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, ενώ ψυχολόγοι του ΠΑΓΝΗ αναμένεται να αναλάβουν το δύσκολο έργο της στήριξης τους, τις δύσκολες ώρες που περνούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ με απόφαση εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην σύζυγο και το παιδί του που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News