Ηράκλειο: Εξωσχολικοί εισέβαλαν σε αίθουσα Γυμνασίου και πήγε το 100... για να φύγουν!

Κρήτη
Ηράκλειο: Εξωσχολικοί εισέβαλαν σε αίθουσα Γυμνασίου και πήγε το 100... για να φύγουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για ομάδα παιδιών σύμφωνα με πληροφορίες από άλλο σχολείο που απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χωρίς να υπάρξουν φθορές και χωρίς να κατατεθούν μηνύσεις. Έτσι το θέμα έληξε ήρεμα.

Η παρέμβαση της Αστυνομίας χρειάστηκε για να απομακρυνθούν από ην αίθουσα γυμνασίου του Ηρακλείου μια ομάδα εξωσχολικών που εισέβαλλε μάλλον με διάθεση να κάνουν την πλάκα τους! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr μια ομάδα παιδιών ίσως από κάποιο Λύκειο εισέβαλλε το μεσημέρι της Τετάρτης στη σχολική αίθουσα Γυμνασίου του Ηρακλείου λέγοντας διάφορα συνθήματα για Erasmus ή και στίχους από τραπ τραγούδια.

Φυσικά υπήρξε αναστάτωση και τα παιδιά του Γυμνασίου μάλλον χάρηκαν που έχασαν ώρα μαθήματος ωστόσο για να απομακρυνθούν οι εξωσχολικοί από την αίθουσα χρειάστηκαν οι καθηγητές να καλέσουν την αστυνομία η οποία μέσα σε λίγα λεπτά μετέβη στο σχολείο και έβγαλε έξω την θορυβώδη ομάδα που αναστάτωσε την κοινότητα του συγκεκριμένου Γυμνασίου. Πρόκειται για ομάδα παιδιών σύμφωνα με πληροφορίες από άλλο σχολείο που απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χωρίς να υπάρξουν φθορές και χωρίς να κατατεθούν μηνύσεις. Έτσι το θέμα έληξε ήρεμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News