Στο ΠΑΓΝΗ ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε στον γκρεμό - Σοβαρά και ο συνοδηγός

Κρήτη
Στο ΠΑΓΝΗ ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε στον γκρεμό - Σοβαρά και ο συνοδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύματα που δεν χρειάζεται να αντιμετωπιστούν χειρουργικά, φέροντας ωστόσο σοβαρό τραύμα στον ένα οφθαλμό

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρεται ο 38χρονος οδηγός που το φορτηγό του βρέθηκε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων στο δρόμο προς το Έλος στο Δήμο Κισσάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι γιατροί στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρή κάκωση αυχενικής μοίρας στη σπονδυλική στήλη.

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύματα που δεν χρειάζεται να αντιμετωπιστούν χειρουργικά, φέροντας ωστόσο σοβαρό τραύμα στον ένα οφθαλμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας και στο φορτηγό επέβαιναν ο οδηγός 38 ετών και ο συνοδηγός του 47 ετών, οι οποίοι και εγκλωβίστηκαν στο αναποδογυρισμένο φορτηγό και χρειάστηκε η συνδρομή της Π.Υ. για τον απεγκλωβισμό τους. Στη συνέχεια, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας της περιοχής στο νοσοκομείο Χανίων.

Να ελεγχθούν οι συνθήκες του εργατικού ατυχήματος ζητά το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Χανίων ζητά την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών που συνέβη το εργατικό ατύχημα, αφού και οι δυο τραυματίες εργάζονται σε τεχνική εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένα νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη στο Νομό μας. Πολύ σοβαρά τραύματα υπέστησαν δυο εργαζόμενοι το απόγευμα της Δευτέρας στο Έλος Κισσάμου όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα. Μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων μετέβησαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και ενημερώθηκαν από στενό συγγενή ενός εκ των τραυματισμένων για την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας των.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να ρίξουν άπλετο φως στο συμβάν ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δύο συναδέλφους και ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο εργατικό ατύχημα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News