Γιάνης Βαρουφάκης: Επίθεση από το Ηράκλειο στο μιντιακό σύστημα της Αθήνας

Κρήτη
Γιάνης Βαρουφάκης: Επίθεση από το Ηράκλειο στο μιντιακό σύστημα της Αθήνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε χθες ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

Να έρθουν σε ρήξη με το «ψευτοευγενικό δήθεν πολιτισμένο σύστημα» κάλεσε χθες Δευτέρα 15 Μαΐου, το βράδυ τους Ηρακλειώτες ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Λιονταριών, παρουσία πλήθους πολιτών

Ο κ. Βαρουφάκης στράφηκε ευθέως εναντίον “μεγαλοκαναλαρχών” -εφοπλιστών της χώρας, ενώ μεταξύ άλλων κατήγγειλε τον αποκλεισμό του ΜέΡΑ25 από τα ΜΜΕ. Ο κ. Βαρουφάκης έκανε μάλιστα λόγο για «μορφή τραμπουκισμού» που υφίστανται υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 από ΜΜΕ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Κάνοντας αναφορά στον Μαχάτμα Γκάντι, ο επικεφαλής της συμμαχίας μίλησε για «διακωμώδηση» και «διαστρέβλωση» των θέσεων του κόμματος. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ακόμη ότι κάποια ΜΜΕ μπορεί να μην αποκλείουν το ΜέΡΑ25 εμφανώς, παρά μιλώντας «για εμάς χωρίς εμάς». Εξάλλου, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μίλησε για τη μήνυση που δέχτηκε ο Κλέων Γρηγοριάδης από καναλάρχη-εφοπλιστή, γεγονός το οποίο έχει αποκρυφτεί από τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ του τόπου.

Αναφορά έγινε και στην απόπειρα αποδόμησης του συστήματος δημοσιονομικών συναλλαγών “Δήμητρα”, που προτείνει το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, από γνωστή πανελλαδική εφημερίδα, ενώ η επίμαχη πρόταση έχει επαινεθεί από τους “Financial Times”.

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε διακωμωδούν, μετά σε διαστρεβλώνουν, μετά σε τραμπουκίζουν... μετά νικάς! Αλλά για να νικήσεις χρειάζεται ρήξη με το ψέμα, ρήξη με όλο αυτό το ψευτοευγενικό δήθεν πολιτισμένο σύστημά τους, που λεηλατεί και ποδοπατεί ανθρώπους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης απευθυνόμενος στο πλήθος και ζητώντας από τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΜέΡΑ25.

Το “παρών” στην προεκλογική ομιλία έδωσαν φυσικά οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News