Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας : Εδώ έπαθε ηλεκτροπληξία ο 25χρονος ύστερα από μπαλοθιές (pics)

Κρήτη
Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας : Εδώ έπαθε ηλεκτροπληξία ο 25χρονος ύστερα από μπαλοθιές (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές αφού δείχνουν τα καμένα φρύγανα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείο από την πτώση του καλωδίου αλλά διακρίνεται και το θανατηφόρο καλώδιο ακόμη στο σημείο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που φέρνει το neakriti.gr από το σημείο που ο 25χρονος Νίκος Καγιαδάκης από τα Σφακιά έχασε τη ζωή στο Φραγκοκάστελο όταν πάτησε το κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ από μπαλοθιές και έπαθε ηλεκτροπληξία!

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές αφού δείχνουν τα καμένα φρύγανα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείο από την πτώση του καλωδίου αλλά διακρίνεται και το θανατηφόρο καλώδιο ακόμη στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 25χρονος που ζούσε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο, έφευγε από γλέντι αρραβώνων όταν σταμάτησε έξω από το χωριό και έριξε ο ίδιος άσκοπους πυροβολισμούς.

Στην προσπάθειά του να σβήσει μικρή εστία φωτιάς που προκλήθηκε από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης, πάτησε το καλώδιο, και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο Νίκος Καγιαδάκης ήταν αρραβωνιασμένος και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Ο άδικος χαμός του βύθισε στο πένθος φίλους και συγγενείς, οι οποίοι θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί στον Ιερό Ναό Τεσσάρων Μαρτύρων και θα ταφεί στο κοιμητήριο εκεί.

 

Ακολουθεί η ανάρτηση των Βετεράνων Ειδικών Δυνάμεων, Αμφίβιοι, Ορεινοί, Πεζοναύτες, Αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ:

«Δυστυχώς ακόμα μία απώλεια της οικογένειας των Καταδρομών!

Χθες βράδυ «πέταξε» για τους ουρανούς ο 25χρονος Καγιαδάκης Νικόλαος από τα Σφακιά της Κρήτης.

Είχε υπηρετήσει την θητεία του στην Α' ΜΑΚ.

«Κατά τις 12:00 η ώρα το βράδυ ήταν σε μία παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχες οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης, έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11:00 η ώρα, ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Υ.Γ. Δε θα γίνει άλλη ανάρτηση σήμερα. το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του καταδρομέα».

Τα συλλυπητήρια της Ένωσης Σφακιανών

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Των Απανταχού Σφακιανών με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού. 

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερνη ημέρα.

Πληροφορημένοι τον τραγικό και αναπάντεχο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη του Παναγιώτη και της Άννας Ενός νέου πρέπεια για τον τόπο καταγωγής του.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ένωσης μας εκφράζουμε σύσσωμη τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και να 'χει καλό στρατιά στη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του..

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων 4 μαρτύρων στα Νομικιανά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News