Σφακιά: Αυτός είναι ο άτυχος 25χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία από μπαλοθιές στα καλώδια της ΔΕΗ

Κρήτη
Σφακιά: Αυτός είναι ο άτυχος 25χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία από μπαλοθιές στα καλώδια της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Νίκο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Σφακίων από τον ξαφνικό χαμό του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης και έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 25χρονος που ζούσε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο, έφευγε από γλέντι αρραβώνων όταν σταμάτησε έξω από το χωριό και έριξε ο ίδιος άσκοπους πυροβολισμούς. 

Στην προσπάθεια του να σβήσει μικρή εστία φωτιάς που προκλήθηκε από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης, πάτησε το καλώδιο, και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο Νίκος Καγιαδάκης ήταν αρραβωνιασμένος και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Ο άδικος χαμός του βύθισε στο πένθος φίλους και συγγενείς, οι οποίοι θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί στον Ιερό Ναό Τεσσάρων Μαρτύρων και θα ταφεί στο κοιμητήριο εκεί.

Η  Ένωση Των Απανταχού Σφακιανών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού μέσω ανάρτησης στο Facebook γράφοντας:

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερνη ημέρα.

Πληροφορημένοι τον τραγικό και αναπάντεχο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη του Παναγιώτη και της Άννας Ενός νέου πρέπεια για τον τόπο καταγωγής του.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ένωσης μας εκφράζουμε σύσσωμη τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και να 'χει καλό στρατιά στη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του..

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων 4 μαρτύρων στα Νομικιανά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News