Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας: Μικροί και μεγάλοι σε μια όμορφη γιορτή του Αθλητισμού (vid)

Κρήτη
Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας: Μικροί και μεγάλοι σε μια όμορφη γιορτή του Αθλητισμού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναψυχή των συμμετεχόντων καθώς και η γνωριμία μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης

Περισσότεροι από 400 ποδηλάτες έλαβαν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδας ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Για ενδέκατη χρονιά, μικροί και μεγάλοι πέρασαν χαρούμενες στιγμές στο πλαίσιο της αθλητικής δράσης και απόλαυσαν μια διαδρομή 19 χιλιομέτρων με ποδήλατο, θαυμάζοντας τις φυσικές ομορφιές του τόπου, την φύση που είναι γεμάτη χρώματα και αρώματα.

Όπως περιέγραψαν, πριν πολλά χρόνια, μαθητές, εργαζόμενοι ακόμη και ολόκληρες οικογένειες κινούνταν τότε στην εύφορη πεδιάδα με τα ποδήλατά τους.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναψυχή των συμμετεχόντων καθώς και η γνωριμία μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.

Η εκκίνηση έγινε από το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Αποστόλων Πεδιάδας, με τους ποδηλάτες να ακολουθούν τη διαδρομή από τα χωριά της Πεδιάδας, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά, Θραψανού με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά και Θραψανού με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News