Νίκος Ηγουμενίδης για τη δήλωση Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ: «Τώρα του φταίνε τα τοπικά συμφέροντα»

Κρήτη
Νίκος Ηγουμενίδης για τη δήλωση Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ: «Τώρα του φταίνε τα τοπικά συμφέροντα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν φύγει να κοροϊδεύει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ», υποστηρίζει ο κ. Ηγουμενίδης

 Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν φύγει να κοροϊδεύει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ. Έχει το θράσος μετά από μια χαμένη για τον ΒΟΑΚ 4ετία και ένα καθεστώς αδιαφάνειας που επέβαλε να μιλάει τώρα για «τοπικά συμφέροντα» που δεν θέλουν τις χαράξεις, και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τα διόδια που σχεδίαζε και γιατί εκτόξευσε το κόστος κατασκευής του έργου. Κανένας δεν πιστεύει τη διαβεβαίωση του ότι «επιτέλους θα γίνει πράξη το έργο» από τον ίδιο. Τα εργοτάξια που εγκαινίαζε αποδείχθηκαν μακέτες με μηχανήματα που σκουριάζουν και δεν έκανε τίποτε για να προχωρήσει το έργο ως όφειλε. Είναι αδιανόητο να ψάχνει σήμερα για δικαιολογίες και να μιλάει για τοπικά συμφέροντα. Είναι προκλητικό να εμπαίζονται οι τοπικές κοινωνίες και να αγνοούνται με επικοινωνιακές φιέστες σε μια στιγμή που ένας από τους πλέον σημαντικούς δρόμους της χώρας παραμένει ακόμη στα χαρτιά με ένα συνεχή υψηλότατο φόρο αίματος. Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ δείχνουν ότι ο ίδιος βρίσκεται σε πανικό. Την απάντηση φυσικά θα την λάβει σε λίγες μέρες από τον ίδιο τον ελληνικό λαό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News