Γιάννης Πλακιωτάκης: Δυναμική παρουσία των ετεροδημοτών στην ομιλία του στην Αθήνα

Κρήτη
Γιάννης Πλακιωτάκης: Δυναμική παρουσία των ετεροδημοτών στην ομιλία του στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό μήνυμα για πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι

Μικρή, αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Athens Marriott στην Αθήνα, όπου φιλοξένησε την 3η κατά σειρά, μεγάλη προεκλογική ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή ΝΔ Λασιθίου, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Λασιθιώτες που κατοικούν στην Αθήνα και δεκάδες φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, κατέκλυσαν το χώρο και έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα με φόντο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λασιθίου, ανατρέποντας δεδομένα δεκαετιών.

Ο κ. Πλακιωτάκης, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και συνέκρινε τα πιο σημαντικά στοιχεία με τα αντίστοιχα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας έτσι με ισχυρά επιχειρήματα, τους λόγους για τους οποίους οι Λασιθιώτες, αλλά και όλοι οι πολίτες της χώρας πρέπει να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνέχισε αναφερόμενος στις χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί στο νομό Λασιθίου τα τελευταία 4 χρόνια τονίζοντας ότι «μόνο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έχουμε εξασφαλίσει 20 εκατ. ευρώ για τον νομό Λασιθίου, που αφορούν σε βελτιώσεις λιμενικών υποδομών, έργα διαχείρισης νερού κ.α, ενώ συνολικά, στο Λασίθι υλοποιούνται έργα που ξεπερνούν συνολικά τα 500 εκατ. ευρώ».

Κλείνοντας, ο κ. Πλακιωτάκης επισήμανε ότι «στις 21 Μαΐου, αποφασίζουμε αν θα διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε και η Ελλάδα θα συνεχίσει στο δρόμο της σιγουριάς, της σταθερότητας και της ανάπτυξης, με τη Νέα Δημοκρατία, ή αν θα γυρίσει πίσω, στις αποτυχημένες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που φόρτωσαν με τεράστια βάρη τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και τη θέση της  χώρας μας στην Ευρώπη. Οι εκλογές, συνεπώς, είναι πολύ περισσότερο από σημαντικές. Είναι κρίσιμες. Στις 21 Μαΐου δεν χωρά χαλαρότητα, ψήφος διαμαρτυρίας,  η αποχή. Το αντίθετο. Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό, ποσοστό που θα αποτελέσει, ταυτοχρόνως,  βάση και εφαλτήριο που οδηγεί στην  αυτοδυναμία».

Ξεχωριστό τόνο στην ομιλία του κ. Πλακιωτάκη στην Αθήνα, έδωσε και με την παρουσία του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News