Ηράκλειο: Μεγάλη διαρροή νερού από εργασίες εταιρίας οπτικών ινών - Οργισμένοι οι κάτοικοι (pic)

Κρήτη
Ηράκλειο: Μεγάλη διαρροή νερού από εργασίες εταιρίας οπτικών ινών - Οργισμένοι οι κάτοικοι (pic)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι τα νερά φτάνουν μέχρι και την οδό Παπαναστασίου

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Απολλώνιου Ροδίου στο Ηράκλειο, καθώς μεγάλος όγκος νερού ξεχειλίζει στους δρόμους μετά από εργασίες εταιρίας οπτικών ινών.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, η διαρροή έχει ξεκινήσει από χθες Παρασκευή 12 Μαΐου, χωρίς να έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμόδιους. Όπως αναφέρει ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΥΑΗ, η οποία τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο συνεργείο για να παρέμβει και να αποκατασταθεί η βλάβη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εταιρία οπτικών ινών έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες ενέργειες και σε άλλα σημεία του δρόμου προκαλώντας αντίστοιχες εικόνες οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί.

Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής καθώς τα νερά όπως αναφέρουν έχουν φτάσει μέχρι και την οδό Παπαναστασίου, και υπάρχει ο φόβος για τυχόν προβλήματα παροχής νερού στην περιοχή.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στην Ακαδημιά στον Μασταμπά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή ξεκίνησε πιθανόν από κάποιο λάθος της εταιρία των οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να χάνονται μεγάλες ποσότητες νερού στον δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News