Ρέθυμνο: «Σήκωσαν» το περίπτερο της πλατείας Μουντάκη

Κρήτη
Ρέθυμνο: «Σήκωσαν» το περίπτερο της πλατείας Μουντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το πλακόστρωτο που υπέστη αναπόφευκτες φθορές λόγω των εργασιών καθαίρεσης της ξύλινης κατασκευής

Νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, απομακρύνθηκε το περίπτερο στην πλατεία Μουντάκη (έναντι Σχολής Χωροφυλακής) από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας  του Δήμου Ρεθύμνης, υπό το συντονισμό και την επίβλεψη του αντιδημάρχου Κυκλοφοριακών Θεμάτων και Πολιτισμού Δ.Ρ κ. Θωμά  Κρεβετζάκη.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί το πλακόστρωτο που υπέστη αναπόφευκτες φθορές λόγω των εργασιών καθαίρεσης της ξύλινης κατασκευής.

Οι διαδικασίες απομάκρυνσης όλων των περιπτέρων για τα οποία έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου, είναι σε εξέλιξη.

‘Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, θα καθαιρεθούν περίπτερα είτε λόγω λήξης του συμβολαίου μίσθωσής τους είτε λόγω της δυσλειτουργικής τους θέσης που καθιστά δύσκολη την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.

Στόχος, η απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, η καλαισθησία και η ασφάλεια δημοτών κι επισκεπτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News