Επίσκεψη Πλακιωτάκη στις Φυλακές Νεάπολης: «Θα είμαι πάντα αρωγός στην αποστολή των εργαζομένων»

Κρήτη
Επίσκεψη Πλακιωτάκη στις Φυλακές Νεάπολης: «Θα είμαι πάντα αρωγός στην αποστολή των εργαζομένων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διαδοχικές επιχορηγήσεις 560.000 ευρώ με παρέμβαση του υπουργού, καλύφθηκαν εργασίες συντήρησης και συμπλήρωσης υποδομής του Καταστήματος, ανάγκες εξοπλισμού των υπαλλήλων κ.λπ.

Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της διεύθυνσης και των σωματείων των εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Ν.Δ. Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, σύμφωνα με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων με τους οποίους συναντήθηκε ο υπουργός, επισκεπτόμενος τις Φυλακές Νεαπόλεως. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο διευθυντής του Καταστήματος Νικ. Βλάσης, ο διοικητής Εξωτερικής Φρουράς υπαστυνόμος Εμμ. Ταμπακάκης, ο αρχιφύλακας της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας Ιωάννης Χουλάκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Σωφρονιστικών υπαλλήλων Γεώργιος Βισκαδούρος, ο αντιπρόσωπος του σωματείου της Εξωτερικής Φρουράς στην Πανελλήνια Ένωση του κλάδου Λευτέρης Αλεξανδράκης κ.ά.

Με διαδοχικές επιχορηγήσεις 560.000 ευρώ οι οποίες χορηγήθηκαν ταχύτερα από ποτέ, με παρέμβαση του υπουργού, όπως επισημάνθηκε, και καλύφθηκαν εργασίες συντήρησης και συμπλήρωσης υποδομής του Καταστήματος, ανάγκες εξοπλισμού των υπαλλήλων κ.λπ. του Καταστήματος και των υπαλλήλων. Επίσης δόθηκε νέο περιπολικό όχημα για τις ανάγκες της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης.

Μετά από σχετικές προκηρύξεις, τοποθετήθηκαν 5 άτομα στη Σωφρονιστική Υπηρεσία και 3 άτομα για την Εξωτερική Φρουρά και αναμένονται επιπλέον 3 άτομα που πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε αρωγός στην αποστολή των εργαζομένων στο Κατάστημα Κράτησης και στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς και των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων σ’ αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News