Κρήτη

Πλακιωτάκης από Διαλυνάκειο Νοσοκομείο: Προτεραιότητά μας το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεαπόλεως

Στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο ο Γ. Πλακιωτάκης – «Προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεαπόλεως»

Το σταθερό ενδιαφέρον του για τη δημιουργία του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεαπόλεως, επιβεβαίωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής ΝΔ Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το  Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» όπου και είχε συνεργασία με τον αν. διοικητή Γιώργο Μπαρμπούνη, διευθυντές τμημάτων και το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα η προώθηση, μετά τις εκλογές, της ψήφισης της νομοθετικής ρύθμισης για τον καθορισμό ειδικών όρων δόμησης, που αφορούν την ανέγερση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεαπόλεως. 

Η τροπολογία νόμου με την οποία θα αυξηθούν οι χώροι του Κέντρου, τόνισε, είναι ώριμη, επεξεργασμένη και έτοιμη να ψηφιστεί πράγμα που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως ότι πιστεύει στο έργο το οποίο θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα Υγείας.

Επίσης υπογράμμισε ότι «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή και την τοπική οικονομία της Νεάπολης, που εξακολουθεί να αποτελεί προσωπική μέριμνά μου για τη στήριξη του τόπου μας». 

Ο κ. υπουργός εξάλλου ανέφερε ότι το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο συνεχίζει το ρόλο του προσφέροντας υπεύθυνα και αξιόπιστα τις υπηρεσίες υγείας που χρειάζονται οι κάτοικοι της περιοχής.

Τέλος επεσήμανε ότι, «το νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με προσωπικό. Επίσης,  έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του μέσα από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ και σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Επιπλέον ιατροτεχνικό εξοπλισμό το νοσοκομείο έχει παραλάβει και από την ΥΠΕ Κρήτης, κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια