Τροχαίο στη Σταλίδα: Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες μετά τη σφοδρή σύγκρουση (pics)

Κρήτη
Τροχαίο στη Σταλίδα: Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες μετά τη σφοδρή σύγκρουση (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα στην Σταλίδα - Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες των οχημάτων - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες μετά την σφοδρή σύγκρουση

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση των δύο οχημάτων, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Μαΐου σε περιοχή της Σταλίδας Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα επί του συνδετήριου δρόμου Σταλίδας - εθνικής οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο οχήματα συγκρούστηκαν, ένα επιβατικό ΙΧ στο οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επέβαιναν δύο τουρίστες και ένα αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες το λευκό επιβατικό αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αγροτικό αυτοκίνητο, με συνέπεια και τον εγκλωβισμό του 62χρονου οδηγού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα κλήθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Πιο συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε υπαλλήλους, καθώς και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα ωστόσο με νεότερες πληροφορίες, δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 62χρονου τραυματία, καθώς μέχρι να φτάσουν οι υπάλληλοι στο σημείο, ο άνδρας άγνωστο πώς είχε απεγκλωβιστεί.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για δύο τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, πρόκειται για τον 43χρονο τουρίστα και τον 62χρονο οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σύζυγος του 43χρονου τουρίστα οδηγού του λευκού οχήματος, δεν φέρει τραύματα και παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ως συνοδός.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι και οι δύο άνδρες φέρουν τραύματα, ωστόσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή τους.  

Για τα αίτια του τροχαίο, διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News