Ρέθυμνο: Την Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Κεφαλογιάννη για τον ΒΟΑΚ

Κρήτη
Ρέθυμνο: Την Παρασκευή η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Κεφαλογιάννη για τον ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο με τίτλο «ΒΟΑΚ 2012-2023: Από τη διεκδίκηση στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου» περιλαμβάνει δεδομένα και στοιχεία για την πορεία υλοποίησης του έργου που συγκεντρώθηκαν από την κοινοβουλευτική και θεσμική αλληλεπίδραση του κ. Κεφαλογιάννη για το συγκεκριμένο κρίσιμο ζήτημα από το 2012 μέχρι σήμερα

Την Παρασκευή στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (Εμμανουήλ Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του υποψηφίου βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη  με θέμα «ΒΟΑΚ 2012-2023: Από τη διεκδίκηση στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου».

Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει δεδομένα και στοιχεία για την πορεία υλοποίησης του έργου που συγκεντρώθηκαν από την κοινοβουλευτική και θεσμική αλληλεπίδραση του κ. Κεφαλογιάννη για το συγκεκριμένο κρίσιμο ζήτημα από το 2012 μέχρι σήμερα. Στόχος της έκδοσης είναι να παρουσιαστεί η πορεία του έργου στο χρόνο, να αναπτυχθούν τα προβλήματα που ανέκυψαν κατά το σχεδιασμό και κυρίως να αναδειχθεί η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά δεδομένα και το αποτύπωμα  του έργου σε επίπεδο οδικής ασφάλειας αλλά και στην ευρύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια της Κρήτης.  

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News