default-image

Αγωνία, απόγνωση αλλά και ελπίδα: Τα μηνύματα από τις περιοδείες του Χάρη Μαμουλάκη στο Ηράκλειο

Κρήτη
Αγωνία, απόγνωση αλλά και ελπίδα: Τα μηνύματα από τις περιοδείες του Χάρη Μαμουλάκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι όλων των ηλικιών μεταφέρουν στον Χάρη Μαμουλάκη τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας, με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια να κυριαρχούν επηρεάζοντας και τον τομέα των αγροτικών καλλιεργειών

Συνεχίζονται οι περιοδείες του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, σε πόλεις και χωριά της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, με τελευταίους σταθμούς τον Άγιο Βλάση, τον Άγιο Σύλλα, τον Προφήτη Ηλία, το Κυπαρίσσι, το Ρουκάνι και το Τσαγκαράκη Μετόχι.

Κάτοικοι όλων των ηλικιών μεταφέρουν στον Χάρη Μαμουλάκη τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας, με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια να κυριαρχούν επηρεάζοντας και τον τομέα των αγροτικών καλλιεργειών. Δεν λείπουν όμως και τα παράπονα για βασικούς τομείς στους οποίους οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων, όπως είναι αυτοί της υγείας και της εκπαίδευσης, ενώ η έλλειψη κάθε θετικής προοπτικής για το μέλλον, είναι σχεδόν καθολική.

«Η αγωνία και η απόγνωση που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τα κοινά στοιχεία που συναντάμε σε ολόκληρο το νομό, σε γυναίκες και άνδρες, μικρούς και μεγάλους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Παράλληλα όμως, διακρίνουμε και την ελπίδα για το αύριο. Την αισιοδοξία που πηγάζει από τη βεβαιότητα ότι στις 21 Μαΐου η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας, θα συνυπογράψουν το Συμβόλαιο για την Αλλαγή. Ένα Συμβόλαιο που είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε, με την πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την πρώτη μέρα της προοδευτικής κυβέρνησης, να είναι ήδη έτοιμη, με τρία άρθρα: Αναστολή όλων των πλειστηριασμών Α’ κατοικίας μέχρι τον νέο νόμο, μείωση του ΦΠΑ για τα τρόφιμα στον κατώτερο συντελεστή και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα στο κατώτερο ευρωπαϊκό όριο, κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια για τα παιδιά που δίνουν τώρα Πανελλαδικές.

Στις 21 Μαΐου η χώρα αλλάζει σελίδα. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πολιτική αλλαγή που έρχεται.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News