Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το απολαυστικό σποτ με… δρομείς Κυριάκο και Αλέξη και σχολιαστή τον… Κουτσούμπα (vid)

Κρήτη
Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το απολαυστικό σποτ με… δρομείς Κυριάκο και Αλέξη και σχολιαστή τον… Κουτσούμπα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαφήμιση φέτος στήθηκε έξω από ένα καφενείο με δύο μαυροπουκαμισάδες να συζητούν για το ποιος θα κερδίσει: ο Αλέξης ή ο Κυριάκος;

Εμπνευσμένο από τις επικείμενες εκλογές είναι το φετινό σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, για το οποίο για άλλη μια φορά οι διοργανωτές δίνουν… ρέστα.

Αυτή τη φορά «επιστράτευσαν» τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» για να διαφημίσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

Μάλιστα, τώρα χρησιμοποίησαν και την ατάκα του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα: «αυτοί είστε».

Ξεκινώντας το σποτ, βλέπουμε στην οθόνη μας τη φράση… «Ακολουθεί αθλητική διαφήμιση», κατά το… «Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση».

Η διαφήμιση φέτος στήθηκε έξω από ένα καφενείο με δύο μαυροπουκαμισάδες να συζητούν για το ποιος θα κερδίσει.

«Ο Αλέξης φυσικά», απαντά ο πρώτος με τον δεύτερο να διαφωνεί λέγοντάς του: «Κοιμάσαι όρθιος. Ο Κυριάκος θα κερδίσει που έχει εμπειρία».

«Μα και ο Αλέξης έχει εμπειρία» επιμένει ο πρώτος από τους δύο πρωταγωνιστές, που χτυπούν τα χέρια τους στο τραπέζι διαφωνώντας έντονα.

Οι απόψεις τους, όμως, ενόχλησαν έναν τρίτο πελάτη του καφενείου ο οποίος τους λέει ότι «στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης όλοι είναι νικητές».

Η κορυφαία στιγμή της διαφήμισης είναι ότι οι δύο πρωταγωνιστές βλέπουν θεωρητικά τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» να πλησιάζουν με τον έναν εξ αυτών να φωνάζει «Αλέξη έλα με φόρα» θυμίζοντας την προσφώνηση της Πόπης Τσαπανίδου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral.

Η διαφήμιση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης κλείνει με την ατάκα του τρίτου πελάτη, ο οποίος, μάλιστα, μοιάζει φυσιογνωμικά στον Δημήτρη Κουτσούμπα, και λέει: «Εσείς δεν βάζετε μυαλό, αλλά αυτοί είστε». Δείτε το φετινό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News