Χανιά: Αστυνομικοί πρόλαβαν 63χρονο πριν βάλει τέλος στη ζωή του - Είχε στραμμένο το όπλο στον κρόταφό

Κρήτη
Χανιά: Αστυνομικοί πρόλαβαν 63χρονο πριν βάλει τέλος στη ζωή του - Είχε στραμμένο το όπλο στον κρόταφό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί με απόλυτη ψυχραιμία κατάφεραν να τον αφοπλίσουν πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα

Συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου στα Χανιά, μετά από ένα τηλεφώνημα ενός 63χρονου, ο οποίος του είπε πως θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Μαΐου. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στην οικεία του τον αντίκρυσαν με στραμμένο το όπλο στον κρόταφο έτοιμο να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Με απόλυτη ψυχραιμία κατάφεραν να τον αφοπλίσουν πριν να είναι αργά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων:

«Ένας άνδρας που διαμένει στο Καστέλι Κισάμου κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου και αφού συστήθηκε λέγοντας το ονοματεπώνυμό του, δήλωσε πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άμεσα, στο σπίτι του 60χρονου έφτασαν συνάδελφοί μας του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου που τον εντόπισαν στο δωμάτιο, με το όπλο στραμμένο στον κρόταφό του, λίγο πριν αυτοκτονήσει, όπου με απόλυτη ψυχραιμία κατάφεραν να τον αφοπλίσουν πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Τέτοιες πράξεις των συναδέλφων μας, με άμεσο επιτυχές αποτέλεσμα, εδραιώνουν είτε το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων της ενδοχώρας είτε δείχνουν την αυταπάρνησή της κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News