Στη Μεσαρά η Ελένη Βατσινά: «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ενίσχυση και η προστασία του πρωτογενούς τομέα»

Κρήτη
Στη Μεσαρά η Ελένη Βατσινά: «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ενίσχυση και η προστασία του πρωτογενούς τομέα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολίτες από τον Πανασό, τη Γέργερη, τη Νύβριτο, τα Βορίζια, τις Καμάρες, το Μαγαρικάρι, τη Γρηγοριά, τον Ζαρό και τη Γαλιά υποδέχτηκαν με τη χαρακτηριστική φιλοξενία τους την υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου

Στην "καρδιά" της υπαίθρου περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας η Ελένη Βατσινά. Πολίτες από τον Πανασό, τη Γέργερη, τη Νύβριτο, τα Βορίζια, τις Καμάρες, το Μαγαρικάρι, τη Γρηγοριά, τον Ζαρό και τη Γαλιά υποδέχτηκαν με τη χαρακτηριστική φιλοξενία τους την υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου, με την οποία συζήτησαν αγροτικά θέματα, θέματα Δημόσιας Υγείας και καθημερινότητας, με τα οικονομικά να αποτελούν κοινό παρονομαστή κάθε συζήτησης.

Όπως τόνισε η κ. Βατσινά, «προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτελεί η ενίσχυση και η προστασία του πρωτογενούς τομέα και του εισοδήματος των αγροτών, προκειμένου να στηριχθεί η παραμονή του κόσμου στην ύπαιθρο, χωρίς όμως στερήσεις και ελλειμματική πρόσβαση».

Παράλληλα, όπως αναδείχθηκε από τις συζητήσεις, κρίσιμης σημασίας είναι τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και της πραγματικής οικονομίας, προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να βρουν νόημα και κίνητρο για να παραμείνουν στον τόπο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News