Ηράκλειο: «Έκλεισε» η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Κηποθέατρο»

Κρήτη
Ηράκλειο: «Έκλεισε» η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Κηποθέατρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15 Μαΐου, δηλαδή την τελευταία Δευτέρα πριν τις εκλογές, αναμένεται στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κεντρική πολιτική συγκέντρωση και ομιλία

Όπως όλα δείχνουν η κεντρική συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο στις 15 Μαΐου, θα γίνει στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το “παζλ” των περιοδειών και ομιλιών των πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη, με τα κομματικά επιτελεία να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα εδώ στο Ηράκλειο.

Μετά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, που περιόδευσε την Πέμπτη 27 Απριλίου, στα Χανιά, την “σκυτάλη” παίρνει το Σάββατο 13 Μαΐου ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στις 8:30 το βράδυ της 13ης Μαΐου θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην οδό Ίδης, στο κέντρο της πόλης.

Μία ημέρα μετά, δηλαδή στις 14 Μαΐου, θα βρεθεί επί κρητικού εδάφους για διήμερη περιοδεία ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφτεί το διήμερο 14-15 Μαΐου και τους 4 νομούς του νησιού, πραγματοποιώντας επαφές αλλά και ανοιχτές εκδηλώσεις.

Στις 15 Μαΐου, δηλαδή την τελευταία Δευτέρα πριν τις εκλογές, αναμένεται στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κεντρική πολιτική συγκέντρωση και ομιλία.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή την Τετάρτη 17 Μαΐου, θα βρεθεί στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας, με την ομιλία να προγραμματίζεται γύρω στις 7:30-8 το βράδυ, δίχως πάντως να έχει οριστικοποιηθεί ο τελικός σχεδιασμός.

Η τελευταία ομιλία που θα γίνει στο Ηράκλειο θα είναι αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη, το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα κλείσει τον προεκλογικό αγώνα εδώ από τη γενέτειρά του, μιλώντας στην πλατεία Ελευθερίας, είτε στις 8 είτε στις 8:30 το βράδυ της τελευταίας Παρασκευής πριν την κυριακάτικη κάλπη της 21ης Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News