Κρήτη

Ο δήμος Φαιστού τιμά τον αστυνομικό Γιώργο Σπετσωτάκη που έχασε το πόδι του σε τροχαίο

Η εκδήλωση αυτή γίνεται για τον Γιώργο Σπετσωτάκη από το Τυμπάκι, ένα νέο άνθρωπο, ενεργό κοινωνικά, και αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες ενώ ήταν καθοδόν για την υπηρεσία του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε άλλος οδηγός υπό την επήρεια μέθης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να προκληθεί σοβαρή και ανεπανόρθωτη βλάβη και ο Γιώργος να χάσει εντελώς το ένα του πόδι

Σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς προχωρά ο Δήμος Φαιστού, διοργανώνοντας έναν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 14 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου στις 11.30 το πρωί.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τον άνθρωπο και πιο συγκεκριμένα στο συντοπίτη μας, Γιώργο Σπετσωτάκη και στην οικογένειά του, ο Δήμος Φαιστού διοργανώνει αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς ώστε «να συνεισφέρουμε ηθικά και οικονομικά στον Γιώργο και την οικογένεια του».

Η εκδήλωση αυτή γίνεται για τον Γιώργο Σπετσωτάκη από το Τυμπάκι, ένα νέο άνθρωπο, ενεργό κοινωνικά, και αστυνομικό στο επάγγελμα, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες ενώ ήταν καθοδόν για την υπηρεσία του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε άλλος οδηγός υπό την επήρεια μέθης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να προκληθεί σοβαρή και ανεπανόρθωτη βλάβη και ο Γιώργος να χάσει εντελώς το ένα του πόδι.

Με το σύνθημα: «Δεν πίνω όταν Οδηγώ και Δεν οδηγώ όταν Πίνω», θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου στις 11.30, από την κεντρική πλατεία Τυμπακίου, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εμπέδωσης της έννοιας της οδηγικής συμπεριφοράς, με αφορμή αυτό το ατύχημα αλλά και σε μία προσπάθεια να ενισχύσουμε στον κάθε άνθρωπο ατομικά την κοινωνική ευθύνη που έχει όταν κυκλοφορεί στο δρόμο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κλιμάκιο της Τροχαίας Ηρακλείου θα μιλήσει για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και διανείμει ενημερωτικό υλικό ώστε να καλλιεργήσουμε μία πιο υπεύθυνη οδηγική συνείδηση.

Ο αγώνας #στηρίΖΩ Ανθρώπινα#, θα έχει μια συμβολική συμμετοχή, της τάξης των 10 ευρώ ενώ θα υπάρχει και ένας κουμπαράς οικονομικής ενίσχυσης, στην είσοδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να αφήσει τη δωρεά του.

Θα ήταν πολύ μεγάλη η χαρά και η τιμή που θα μας κάνετε να είστε κοντά μας την επόμενη Κυριακή στις 11:30 το πρωί για να στηρίξουμε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τον Γιώργο.

Η αξία της συμμετοχής σας στη δράση αυτή συνιστά αναγκαίο συμπλήρωμα στην κοινωνία μας.

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Παρασκευή 12 Μαίου, κεντρική πλατεία Τυμπακίου, 10.00-13.00 - Κυριακή 14 Μαιου κεντρική πλατεία Τυμπακίου από τις 09.00 το πρωί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια