Ελένη Βατσινά: «Ηχηρό μήνυμα από τη Μεσαρά» στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

Κρήτη
Ελένη Βατσινά: «Ηχηρό μήνυμα από τη Μεσαρά» στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζει η Ελένη Βατσινά για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στον νομό Ηρακλείου, μετά και τη χθεσινή θερμή υποδοχή του ψηφοδελτίου του κόμματος από τους πολίτες της Μεσαράς

Παρουσιάστηκε χθες επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Ηρακλείου, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζει η Ελένη Βατσινά για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στον νομό Ηρακλείου, μετά και τη χθεσινή θερμή υποδοχή του ψηφοδελτίου του κόμματος από τους πολίτες της Μεσαράς.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στις Μοίρες, το βράδυ της Κυριακής, πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" «δείχνοντας με την παρουσία του τη στήριξη στο κόμμα που βάζει πάνω από όλα τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του», σύμφωνα με την κ. Βατσινά.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για αυτή τη μεγάλη συνάντηση, απόψε, εδώ. Η Μεσαρά - και αυτό το διαπιστώνω σε κάθε επίσκεψή μου, σε κάθε συνάντηση, σε κάθε συζήτηση με κόσμο - στέλνει το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επανακάμπτει, κι αυτό γιατί συνειδητοποιούν όλοι πια ότι είναι το κόμμα που παραμένει πιστό στον εαυτό του και στις αξίες του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, ταγμένο απαρέγκλιτα στο να εργάζεται για τον Άνθρωπο.

Σε αυτό τον αγώνα έχω ταχθεί, προκειμένου να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά ψηλά και να καταφέρουμε να ακουστεί ηχηρά η φωνή κάθε πολίτη αλλά και κάθε κοινωνική ανάγκη», ανέφερε σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News