default-image

Χανιά: «Βουνό» από φύκια στην παραλία του Μάλεμε - Τι αναφέρει ο δήμαρχος (pics)

Κρήτη
Χανιά: «Βουνό» από φύκια στην παραλία του Μάλεμε - Τι αναφέρει ο δήμαρχος (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προηγούμενο διάστημα μηχανήματα του δήμου καθάρισαν τις παραλίες και απομάκρυναν και τα φύκια που ξεβράζει η θάλασσα κάποια όμως από αυτά έμειναν

Ένα “βουνό” από φύκια υποδέχεται τους επισκέπτες στην παραλία του Μάλεμε στον Πλατανιά Χανίων.

Πρόκειται για την παραλία κάτω από το γήπεδο του Μάλεμε, που συνορεύει με την περιοχή του ιστορικού αεροδρομίου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Το προηγούμενο διάστημα μηχανήματα του Δήμου Πλατανιά καθάρισαν τις παραλίες για να υποδεχτούν τους τουρίστες, που ήδη επισκέπτονται την περιοχή.

Μεταξύ άλλων απομάκρυναν και τα φύκια που ξεβράζει η θάλασσα το χειμώνα, κάποια όμως από αυτά έμειναν σε ένα σωρό στην άκρη της παραλίας, προκαλώντας την απορία των επισκεπτών.

Η ΕΡΤ επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη ο οποίος δήλωσε: “Έχουν καθαριστεί εγκαίρως όλες οι παραλίες μας. Προφανώς, όπου υπάρξει ανάγκη πρόσθετης παρέμβασής μας θα γίνει όταν και όπου απαιτηθεί, ενώ όσον αφορά το σωρό και ό,τι άλλο υλικό, που μπορεί και πρέπει να απομακρυνθεί, θα γίνει”.

Η περιοχή του Πλατανιά δυτικά των Χανίων είναι μία από τις πιο τουριστικές παραλιακές ζώνες της δυτικής Κρήτης, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο να την επιλέγουν για τις διακοπές τους..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News