Χερρονάσιος Σχολή: Δίπλα στο Χαμόγελο Του Παιδιού το εκπαιδευτήριο μέσα από τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Δίπλα στο Χαμόγελο Του Παιδιού το εκπαιδευτήριο μέσα από τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά κι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μαζί με άλλους φορείς σε δράσεις που έλαβαν χώρο μέσα στο Ενυδρείο Κρήτης κι έπειτα κατέβηκαν στην παραλία όπου ακολούθησε ο καθαρισμός της

Στην Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική Δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που υλοποιεί κάθε χρόνο ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», συμμετείχαν μαθητές κι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» κι έτσι βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 07 Μαΐου στην παραλία κάτω από το Ενυδρείο Κρήτης, Cretaquarium προκειμένου να προχωρήσουν μαζί σε ακόμη μια δράση.

Εκπαιδευτήριο και Οργανισμός, - που δρουν χρόνια μαζί, αφού το εκπαιδευτήριο τα τελευταία χρόνια φέρει το όνομα του μικρού ιδρυτή Ανδρέα Γιαννόπουλου- μέσα από δράσεις θέλουν πάντα να προάγουν τον Πολιτισμό, την Παιδεία και τη στήριξη παιδιών και ατόμων που χρήζουν ανάγκης.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο ιδρυτής του Οργανισμού, κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθυντής του εκπαιδευτηρίου κύριος Άρης Μαρκάκης και ο δήμαρχος Χερσονήσου κύριος Σεγκος Ιωάννης που θέλησαν να μιλήσουν στα παιδιά δείχνοντάς τους πόσο σημαντική είναι η προστασία του περιβάλλοντος στην πράξη. Εκτός από αυτό, τη σημασία που έχει η ενημέρωση των παιδιών για θέματα ρύπανσης και προστασίας των υδάτινων οικοσυστημάτων σε μια εποχή που η μόλυνση του περιβάλλοντος αποτελεί πληγή που αιμορραγεί.

Έτσι, παιδιά κι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μαζί με άλλους φορείς σε δράσεις που έλαβαν χώρο μέσα στο Ενυδρείο Κρήτης κι έπειτα κατέβηκαν στην παραλία όπου ακολούθησε ο καθαρισμός της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News