Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 33χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 33χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, στο Ηράκλειο - Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα Τρίτη - Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο 33χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε τελικά σήμερα Τρίτη 2/5 ο ένας από τους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν, το βράδυ της Πέμπτης, 27 Απριλίου, για ναρκωτικά, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 33χρονο ημεδαπό ο οποίος είχε συλληφθεί, καθώς φέρεται να εντοπίστηκε την ώρα που προμήθευε με ποσότητα κοκαΐνης δύο ημεδαπούς ηλικίας άνδρες 39 και 66 ετών (οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν).

Μετά τις συλλήψεις, ακολούθησε «σαρωτικός» έλεγχος στον 33χρονο, αλλά και στο σπίτι του. Εκεί, εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν- 16 «φιξάκια» με κοκαΐνη, μικροποσότητα κάνναβης, το ποσό των 9.790 ευρώ που φέρεται να προέκυψε από τη διακίνηση ναρκωτικών, 3 ζυγαριές ακριβείας, δύο ξιφολόγχες πολεμικού τυφεκίου, τέσσερα μαχαίρια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Εξάλλου, κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο «ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών».

Αφού συνελήφθησαν, οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν προ ημερών στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος και των τριών κακουργηματικές διώξεις.

Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν τελικά σήμερα Τρίτη: Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο 33χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Στον αντίποδα, οι άλλοι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News