Ηράκλειο: Βίαζε και εξέδιδε τη 15χρονη κόρη του – Στο εδώλιο 6 άτομα

Κρήτη
Ηράκλειο: Βίαζε και εξέδιδε τη 15χρονη κόρη του – Στο εδώλιο 6 άτομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της νεαρής απείλησε πως θα την σκοτώσει σε περίπτωση που αποκαλύψει το «μυστικό» τους

Στην καταγγελία ότι τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας στην ηλικία των 15 ετών και πως μάλιστα την προωθούσε και σε άλλους άνδρες με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση, προχώρησε μια 21χρονη σήμερα κοπέλα από το Ηράκλειο.

Η νεαρή αποφάσισε τώρα, ούσα ενήλικη πλέον, να σπάσει τη σιωπή της λέγοντας ότι για πρώτη φορά βιάστηκε από τον πατέρα της μέσα σε αυτοκίνητο όταν ήταν μόλις 15 ετών, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος άρχισε να την «δανείζει» και σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της απείλησε πως θα την σκοτώσει σε περίπτωση που αποκαλύψει το «μυστικό» τους, υποσχόμενος ταυτόχρονα ότι δε θα την πείραζε ξανά, κάτι που δεν ήταν αλήθεια. Έτσι, τρεις μήνες αργότερα τη βίασε ξανά και έκτοτε αυτό γινόταν τακτικά, με βία και ξύλο. Λίγους μήνες μετά άρχισε να την «παζαρεύει» και σε διάφορους άλλους έναντι αμοιβής.

Έχοντας ζήσει αυτό το μαρτύριο, το οποίο μάλιστα γινόταν ακόμη χειρότερο, καθώς μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις υποχρεωνόταν σε χρήση αλκοόλ και χασίς προκειμένου να μην αντιδρά, 21χρονη σήμερα κοπέλα αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό και να καταγγείλει τα όσα αποτρόπαια πέρασε στην εφηβική της ηλικία.

Οι καταθέσεις της κοπέλας στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, και η αναφορά της σε συγκεκριμένα ονόματα και διευθύνσεις, στέλνει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τον πατέρα της και άλλους πέντε Ηρακλειώτες, μεταξύ των οποίων και ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Η δίκη των κατηγορούμενων αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο 49χρονος πατέρας της 21χρονης κατηγορείται για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και οι υπόλοιποι 5 για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News