Κρήτη: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων την Τετάρτη 3/5 λόγω διεξαγωγής του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου»

Κρήτη
Κρήτη: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων την Τετάρτη 3/5 λόγω διεξαγωγής του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση του αγώνα, αλλά και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακοπής της κυκλοφορίας για την ομαλή διεξαγωγή του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2023», την Τετάρτη 03 Μαΐου 2023 σε τμήματα του Περιφερειακού οδικού δικτύου Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση του αγώνα, αλλά και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών θα ισχύσουν ρυθμίσεις κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος όλης της διαδρομής που θα ακολουθηθεί για την διεξαγωγή του αγώνα, ως εξής:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:

Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 10:00 έως πέρατος αγώνα περί την 16:30 ώρα την Τετάρτη 03/05/2023 στις κάτωθι οδούς:

 Επί των Λ. Σοφ. Βενιζέλου, Λ. Ελ. Βενιζέλου, Λ. Παναγιωτάκη, στο τμήμα της Ε.Ο. Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης από κόμβο Γιόφυρο (Λ. Μεν. Παρλαμά) έως διασταύρωση Ζαρού,

 Επί της Επ. Οδού Αγία Βαρβάρας-Λοχριάς από το δ.ε. Αγ. Βαρβάρας έως δ.ε. Καμαρών

 Επί της Επ. Οδού Καμαρών - Αποδούλου Ρεθύμνου στο τμήμα της από δ.ε. Καμάρες έως όρια Νομών Ηρακλείου – Ρεθύμνης.

 Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης στο τμήμα της από τα όρια Νομών Ηρακλείου / Ρεθύμνης) έως την συμβολή της με την Οδό Ανδρέα Παπανδρέου του δ.δ. Μοιρών

 Οδό Α. Παπανδρέου δ.δ. Μοιρών από την συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου Μοιρών έως την Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης.

 Ε.Ο. Ηρακλείου / Αγ. Γαλήνης από την συμβολή της με την οδό Α. Παπανδρέου δ.δ. Μοιρών έως την δ/ση με Επ. Ο. Αγίων Δέκα - Πραιτωρίων.

 Επ.Ο. Πραιτωρίων - Πύργου,

 Επ.Ο. Χάρακα - Μάρθας έως την συμβολή της με την Επ.Ο. Αρκαλοχωρίου / Βιάννου

 Επ.Ο. Αρκαλοχωρίου / Βιάννου

 Οδοί Ι. Κονδυλάκη - Δικαιοσύνης - Ελ. Βενιζέλου - Περιφερειακός Αρκαλοχωρίου του δ.δ. Αρκαλοχωρίου

 Επ.Ο. Αρκαλοχωρίου - Πεζών,

 Επ.Ο. Ηρακλείου / Βιάννου

 Στην συνδετήρια οδό ΒΟΑΚ με Μεν. Παρλαμά-κλάδος εξόδου από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο,

 Στην συνδετήρια οδό ΒΟΑΚ με Μεν. Παρλαμά-κλάδος εξόδου από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο,

 Στην συνδετήρια οδό ΒΟΑΚ με Λ. Στ. Καζαντζίδη-κλάδος εξόδου από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο,

 Στην συνδετήρια οδό ΒΟΑΚ με Λ. Στ. Καζαντζίδη κλάδος εξόδου από Αεροδρόμιο προς Ηράκλειο,

 Λ. Στ. Καζαντζίδη

ΡΕΘΥΜΝΟ:

Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση των οχημάτων κατά τις ώρες 10:00 έως 15:00 της ίδιας ημέρας σε οδούς Δήμου Αμαρίου σταδιακά σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί ως κάτωθι:

 Στην Επαρχιακή οδό υπ΄αριθ 13 (Λοχριά - Άρδακτος – Πλάτανος –Αποδούλου).

 Στην Επαρχιακή οδό υπ΄αριθ 20 Αποδούλου-Μάντρες

 Στην Εθνική Οδό Αγίας Γαλήνης –Τυμπάκι, από το ύψος της διασταύρωσης με την Επαρχιακή Οδό 20 (Μάντρες) έως τα όρια νομών Ρεθύμνου-Ηρακλείου.

Τονίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγεται – εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων – παράπλευρων οδών στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ποδηλασίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από τις παραπάνω διακοπές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη και λήξη των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με την εξέλιξη των αγώνων και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News