Ηράκλειο: Προσωρινές ρυθμίσεις λόγω Ποδηλατικού Γύρου – Πού και πότε απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων

Κρήτη
Ηράκλειο: Προσωρινές ρυθμίσεις λόγω Ποδηλατικού Γύρου – Πού και πότε απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγεται – εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων – παράπλευρων οδών

Προσωρινές αλλαγές λόγω της διεξαγωγής του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος θα ισχύσουν σήμερα και αύριο σε τμήματα του οδικού δικτύου της περιφέρειας Κρήτης, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «λόγω διεξαγωγής ”διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2023”, την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 και την Τετάρτη 3/5/2023 θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, την Τρίτη 02 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες 09.00-14:00, στην περιοχή Καρτερού και Κακού Όρους απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων α) στην Παλαιά Ε.Ο. Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου από τη συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς κατάστημα LIDL Αλικαρνασσού έως τη συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς τ.δ. Ελιάς μετά το Κακό Όρος (πλησίον ξενοδοχείου Αρίνα) και β) σε όλες τις ανώνυμες οδούς πέριξ των αθλητικών εγκαταστάσεων KARTEROS BEACH SPORTS CENTER και σε όλες τις ανώνυμες οδούς που οδηγούν στη Δημοτική πλάζ Καρτερού Ηρακλείου και στο πρώην ξενοδοχείο Ξενία κατά τις ώρες 09.00-14:00 της 02.05.2023».

Επιπλέον κατά τις ίδιες ώρες, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων α) στην Παλαιά Ε.Ο. Ηρακλείου –Αγίου Νικολάου από την συμβολή της με οδό Αγίας Φωτεινής στην περιοχή Καρτερού έως την συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς τ.δ. Ελιάς μετά το Κακό Όρος (πλησίον ξενοδοχείου Αρίνα).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγεται – εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων – παράπλευρων οδών.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη και λήξη των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News